Kluysbos
Boshyacint
Kluysbos
Daslook

Geschoren haag (maat 60/90)

 Bevat:

 .   Sleedoorn (Prunus spinosa) 10 stuks
 .   Eenstijlige meidoorn (Crataegus monogyna)   35stuks
 .   Haagbeuk (Carpinus betulus) 10 stuks
 .   Veldesdoorn (Acer campestre) 5 stuks
     
     

 

Zie de soorten afzonderlijk.

Geschoren haag (plantenpakket)
100,00€

Flash news

Maand mei
 
Red de boerennatuur: teken voor een leefbare landbouw in een levend land. Klik hiervoor op het menu "Landbouw en natuur".
 
De stiltewandeling van 16 mei gaat wegens de covid-maatregels niet door.
 
Uitstelling van de sessies "Meditatie". Door de covid maatregels zijn de sessies "Meditatie" georganiseerd door de vzw De Mark in het “Waerbekehuis” (de voormalige pastorie ) op het Waarbekeplein te Waarbeke -Geraardsbergen op zondag 2 mei,  9 mei en 13 juni van 10 uur 30 tot 12 uur verplaatst naar de tweede helft van dit jaar. De datums zullen later meegedeeld worden.
 
De natuurwandeling op zondag 30 mei gaat wel door. Het gaat hierbij om de Kruidenwandeling en landschapswandeling die vertrekt om 14 uur aan de Sint- Pauluskapel. Gids : Olivia Seminck is reeds jaren onze yogalerares. Kruidenwandeling en landschapswandeling met aandacht voor het gebruik van kruiden in de keuken of als thee. Ook de geneeskrachtige aspecten van kruiden komen aan bot. Einde rond 17 uur met proevertje van thee. Location Vertrek aan de Sint- Pauluskapel. BELANGRIJK: vooraf inschrijven bij andreprove@hotmail.com is noodzakelijk wegens de covid maatregelen.

Errata Nieuwsbrief januari 2021

Yogalessen: Wanneer : moet zijn    "Vanaf 2 februari tot en met 1 juni 2021" in plaats van "Vanaf 2 februari tot en met 2 juni 2021"