Kluysbos
Boshyacint
Kluysbos
Daslook

Werkwijze: 

Klik op het menu "Bomenverkoop".

Maak je keuze via de submenu's "Bosbomen maat 60/90", "Bosbomen hoogstammen", "Plantenpakketten", "Klein fruit", "Fruitbomen hoogstam", "Fruitbomen halfstam" en "Fruitbomen laagstam (struik)". 

Breng het aantal gewenste planten in.

Druk op de knop "Dit wens ik te bestellen".

Boven deze knop komt de tekst "Product toegevoegd aan winkelwagen. Afrekenen".

Pas nadat al je bestellingen ingebracht werden, klik op de tekst "Afrekenen".

Je ziet je volledige bestelling en je kan nog corrigeren.

Druk op de knop onderaan "Ga na afrekenen".

Vul je persoonlijke gegevens in. 

 

 

Appelboom (hoogstam)

(Malus domestica)

8 tot 10 takken - blote wortel

De appel (Malus domestica) is er in veel smaken, van friszuur tot zoet. Hij wordt vaak rauw genuttigd, maar hij wordt ook veel toegepast in de keuken in bijvoorbeeld appeltaart of als garnering op pannenkoeken.

47,00€
Appelsoorten:

Kersenboom (hoogstam)

(Prunus avium)

8 tot 10 takken - blote wortel

De kers is een populaire vrucht: ze is klein, bolvormig en bevat meestal een pit. Technisch is het een steenvrucht. De kriek is een variant, deze is een zure kers. Alle krieken zijn dus per definitie kersen, maar niet alle kersen zijn ook krieken.

45,00€
Kersensoorten:

Kriekenboom (hoogstam)

(Prunus cerasus)

maat 8-10 - Blote wortel

De zure kers (Prunus cerasus) is een plant uit de rozenfamilie (Rosaceae). Het is een struik afkomstig uit Zuidoost-Europa en West-Azië, die van nature niet in België en Nederland voorkomt. De soort wordt wel aangeplant in tuinen.

45,00€

Kweepeer (hoogstam)

(Cydonia oblonga)

 blote wortel 8 tot 10 takken

De kweepeer of kwee (Cydonia oblonga) is een plant uit de rozenfamilie (Rosaceae) en is nauw verwant aan de appel, de peer en de lijsterbes. De soort komt oorspronkelijk uit het gebied rondom de Kaspische Zee.

70,00€

Mispel (hoogstam)

(Mespilus germanica)

8 tot 10 takken - blote wortel

De mispel (Mespilus germanica) is een plant uit de rozenfamilie (Rosaceae) en is dus familie van de appel en peer. De mispel vormt een kleine boom, die ongeveer 4,5 m hoog kan worden. Ze bloeit in West-Europa in mei en juni.

65,50€

Okkernoot (hoogstam)

(Junglans regia)

8 tot 10 takken - blote wortel

Met walnoot of okkernoot wordt meestal gedoeld op de vrucht van de gewone walnoten- of okkernotenboom (Juglans regia). De vruchten van andere soorten in het geslacht walnoot (Juglans) heten ook zo, maar zijn minder vaak in de handel.

47,00€

Perenboom (hoogstam)

(Pyrus communis)

8 tot 10 takken - blote wortel

Peer, Pyrus, is een plantengeslacht dat de algemeen bekende vruchten produceert. Het geslacht komt voor in veel landen, vooral op het noordelijk halfrond. Het geslacht kent ca. 40 soorten, die voorkomen in Noord-Afrika, Azië en Europa.

47,50€
Perensoorten:

Pruimenboom (hoogstam)

(Prunus persica)

8 tot 10 takken - blote wortel

De pruim is een boomvrucht, meer bepaald een naam voor bepaalde soorten steenvruchten van het geslacht Prunus, die geteeld worden voor consumptie. De Europese cultuurpruim (Prunus domestica) bestaat in vele rassen.

45,00€
Pruimensoorten: