Kluysbos
Boshyacint
Kluysbos
Daslook

Tussen Dender en Mark

20 jaar Stiltegebied Dender-Mark, dat moeten we vieren! Dit wondermooie landschap
ligt aan de oorsprong van alle erkende stiltegebieden in Vlaanderen. Hierbovenop kwam onlangs de internationale erkenning als eerste ‘Urban Quiet Park’ van ons land en derde
in Europa. Hoog tijd om de rijke geschiedenis en de vele kwaliteiten ervan beter te leren kennen.

Met jouw hulp houden we in mei 2022, bij de opening van het bezoekersportaal Bronhuis Dender-Mark in Waarbeke, een grandioos boek boven de doopvont. Voel jij ook als
bewoner of bezoeker liefde voor deze unieke streek? Steun dan nu dit boekproject!

Het boek "Tussen Dender en Mark, landschap in beweging" van Eric Cosyns beschrijft een gebied tussen de Vlaamse Ardennen en het Pajottenland, ten zuidwesten van de Europese hoofdstad. Dit gebied heeft zeldzame troeven en een eigen dynamiek. De veelzijdige landschappen met fraaie natuurgebieden baden er in stilte. Ze nodigen uit om er doorheen te wandelen of te fietsen.

Het boek is tot eind maart verkrijgbaar aan de speciale voorintekenprijs van 30 euro (tot eind maart, nadien winkelprijs van 40 euro), af te halen bij jou in de buurt, in Galmaarden, Geraardsbergen of Ninove.

Bestel meteen jouw exemplaar en we houden je op de hoogte van de komende activiteiten.

Bestellen kan tot einde maart via André Prové (tel: 054/58 92 17 tussen 18:00 en 20:00 uur) of door te klikken op de link https://bronhuis.be/product/tussen-dender-en-mark.

Noteer ook al in je nieuwe agenda het landschapsevent met boekpresentatie op
dinsdag 31 mei in CC Plomblom te Ninove.